Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13804
Title: Рибні кулінарні вироби з використанням білкової добавки на основі вторинної рибної колагеновмісної сировини
Authors: Дуденко, Ніна Василівна
Коваленко, Валентина Олексіївна
Чернова, Людмила Олександрівна
Панікарова, Богдана Олександрівна
Антоненко, Світлана Павлівна
Issue Date: 10-Jan-2014
Citation: Рибні кулінарні вироби з використанням білкової добавки на основі вторинної рибної колагеновмісної сировини. Патент України на корисну модель № 86542, МПК A23J 1/04 (2006.01). Н. В. Дуденко, В. О. Коваленко, Л. О. Чернова, Б. О. Панікарова, С. П. Антоненко. № u 2013 04004. Заявл. 01.04.2013. Опубл. 10.01.2014, Бюл.№ 1. 5 с.
Series/Report no.: 11;86542
Abstract: Рибні кулінарні вироби містять у своєму складі рибу, хліб пшеничний, молоко, цибулю ріпчасту, петрушку (зелень), яйця та сухарі вершкові, білкову добавку на основі рибної колагеновмісної сировини у кількості 10…20 % від маси риби.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13804
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
86542.pdf170.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.