Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13793
Название: | Спосіб виготовлення соусів емульсійного типу |
Авторы: | Черевко, Олександр Іванович Головко, Микола Павлович Серік, Максим Леонідович Головко, Тетяна Миколаївна Бакіров, Мюшфік Панах огли Полупан, Валентин Вадимович |
Дата публикации: | 25-ноя-2013 |
Библиографическое описание: | Спосіб виготовлення соусів емульсійного типу. Патент України на корисну модель № 85583, МПК A23L 1/24 (2006.01). О. І. Черевко, М. П. Головко, М. Л. Серік, Т. М. Головко, М. П. Бакіров, В. В. Полупан. № u 2013 06531. Заявл. 27.05.2013. Опубл. 25.11.2013, Бюл.№ 22. 4 с. |
Серия/номер: | 11;85583 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виготовлення соусів емульсійного типу передбачає просіювання сухих компонентів, запарювання гірчиці водою, диспергування яєчного порошку, витримування, з ретельним перемішуванням, охолодження і додавання олії та пастеризованого, охолодженого оцтово сольового розчину. На стадії диспергування яєчного порошку додається напівфабрикат йодобілковий масою 0,5-2,5 % від маси яєчного порошку. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13793 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
85583.pdf | 147.52 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.