Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13793
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorГоловко, Микола Павлович-
dc.contributor.authorСерік, Максим Леонідович-
dc.contributor.authorГоловко, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorБакіров, Мюшфік Панах огли-
dc.contributor.authorПолупан, Валентин Вадимович-
dc.date.accessioned2022-11-16T09:21:56Z-
dc.date.available2022-11-16T09:21:56Z-
dc.date.issued2013-11-25-
dc.identifier.citationСпосіб виготовлення соусів емульсійного типу. Патент України на корисну модель № 85583, МПК A23L 1/24 (2006.01). О. І. Черевко, М. П. Головко, М. Л. Серік, Т. М. Головко, М. П. Бакіров, В. В. Полупан. № u 2013 06531. Заявл. 27.05.2013. Опубл. 25.11.2013, Бюл.№ 22. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13793-
dc.description.abstractСпосіб виготовлення соусів емульсійного типу передбачає просіювання сухих компонентів, запарювання гірчиці водою, диспергування яєчного порошку, витримування, з ретельним перемішуванням, охолодження і додавання олії та пастеризованого, охолодженого оцтово сольового розчину. На стадії диспергування яєчного порошку додається напівфабрикат йодобілковий масою 0,5-2,5 % від маси яєчного порошку.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;85583-
dc.titleСпосіб виготовлення соусів емульсійного типуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
85583.pdf147.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.