Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13793
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Головко, Микола Павлович | - |
dc.contributor.author | Серік, Максим Леонідович | - |
dc.contributor.author | Головко, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Бакіров, Мюшфік Панах огли | - |
dc.contributor.author | Полупан, Валентин Вадимович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-16T09:21:56Z | - |
dc.date.available | 2022-11-16T09:21:56Z | - |
dc.date.issued | 2013-11-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виготовлення соусів емульсійного типу. Патент України на корисну модель № 85583, МПК A23L 1/24 (2006.01). О. І. Черевко, М. П. Головко, М. Л. Серік, Т. М. Головко, М. П. Бакіров, В. В. Полупан. № u 2013 06531. Заявл. 27.05.2013. Опубл. 25.11.2013, Бюл.№ 22. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13793 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виготовлення соусів емульсійного типу передбачає просіювання сухих компонентів, запарювання гірчиці водою, диспергування яєчного порошку, витримування, з ретельним перемішуванням, охолодження і додавання олії та пастеризованого, охолодженого оцтово сольового розчину. На стадії диспергування яєчного порошку додається напівфабрикат йодобілковий масою 0,5-2,5 % від маси яєчного порошку. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;85583 | - |
dc.title | Спосіб виготовлення соусів емульсійного типу | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.