Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13789
Название: Спосіб виготовлення м'ясних січених виробів
Авторы: Черевко, Олександр Іванович
Головко, Микола Павлович
Серік, Максим Леонідович
Головко, Тетяна Миколаївна
Полупан, Валентин Вадимович
Бакіров, Мюшфік Панах огли
Дата публикации: 25-ноя-2013
Библиографическое описание: Спосіб виготовлення м'ясних січених виробів. Патент України на корисну модель № 85582, МПК A23L 1/31 (2006.01). О. І. Черевко, М. П. Головко, М. Л. Серік, Т. М. Головко, В. В. Полупан, М. П. Бакіров. № u 2013 06530. Заявл. 27.05.2013. Опубл. 25.11.2013, Бюл.№ 22. 4 с.
Серия/номер: 11;85582
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виготовлення м'ясних січених виробів передбачає подрібнення м'яса й замоченого у молоці або воді хліба на м'ясорубці, додавання харчової солі, перемішування маси, вибивання фаршу, розділення виробів, панірування в сухарях пшеничних, формування виробів і смаження з використанням жиру тваринного або олії рослинної з наступним доведенням до готовності в жарових шафах. На стадії подрібнення або перемішування компонентів додається напівфабрикат білково-мінеральний масою 5…15 % від маси м'яса.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13789
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
85582.pdf147.54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.