Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13789
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorГоловко, Микола Павлович-
dc.contributor.authorСерік, Максим Леонідович-
dc.contributor.authorГоловко, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorПолупан, Валентин Вадимович-
dc.contributor.authorБакіров, Мюшфік Панах огли-
dc.date.accessioned2022-11-16T09:17:24Z-
dc.date.available2022-11-16T09:17:24Z-
dc.date.issued2013-11-25-
dc.identifier.citationСпосіб виготовлення м'ясних січених виробів. Патент України на корисну модель № 85582, МПК A23L 1/31 (2006.01). О. І. Черевко, М. П. Головко, М. Л. Серік, Т. М. Головко, В. В. Полупан, М. П. Бакіров. № u 2013 06530. Заявл. 27.05.2013. Опубл. 25.11.2013, Бюл.№ 22. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13789-
dc.description.abstractСпосіб виготовлення м'ясних січених виробів передбачає подрібнення м'яса й замоченого у молоці або воді хліба на м'ясорубці, додавання харчової солі, перемішування маси, вибивання фаршу, розділення виробів, панірування в сухарях пшеничних, формування виробів і смаження з використанням жиру тваринного або олії рослинної з наступним доведенням до готовності в жарових шафах. На стадії подрібнення або перемішування компонентів додається напівфабрикат білково-мінеральний масою 5…15 % від маси м'яса.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;85582-
dc.titleСпосіб виготовлення м'ясних січених виробівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
85582.pdf147.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.