Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13789
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Головко, Микола Павлович | - |
dc.contributor.author | Серік, Максим Леонідович | - |
dc.contributor.author | Головко, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Полупан, Валентин Вадимович | - |
dc.contributor.author | Бакіров, Мюшфік Панах огли | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-16T09:17:24Z | - |
dc.date.available | 2022-11-16T09:17:24Z | - |
dc.date.issued | 2013-11-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виготовлення м'ясних січених виробів. Патент України на корисну модель № 85582, МПК A23L 1/31 (2006.01). О. І. Черевко, М. П. Головко, М. Л. Серік, Т. М. Головко, В. В. Полупан, М. П. Бакіров. № u 2013 06530. Заявл. 27.05.2013. Опубл. 25.11.2013, Бюл.№ 22. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13789 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виготовлення м'ясних січених виробів передбачає подрібнення м'яса й замоченого у молоці або воді хліба на м'ясорубці, додавання харчової солі, перемішування маси, вибивання фаршу, розділення виробів, панірування в сухарях пшеничних, формування виробів і смаження з використанням жиру тваринного або олії рослинної з наступним доведенням до готовності в жарових шафах. На стадії подрібнення або перемішування компонентів додається напівфабрикат білково-мінеральний масою 5…15 % від маси м'яса. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;85582 | - |
dc.title | Спосіб виготовлення м'ясних січених виробів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
85582.pdf | 147.54 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.