Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13777
Название: | Спосіб одержання молочно-білкового напівфабрикату зі сколотин |
Авторы: | Дейниченко, Григорій Вікторович Золотухіна, Інна Василівна Сефіханова, Катерина Анатоліївна |
Дата публикации: | 25-окт-2013 |
Библиографическое описание: | Спосіб одержання молочно-білкового напівфабрикату зі сколотин. Патент України на корисну модель № 84650, МПК (2013.01,) A23C 23/00. Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, К. А. Сефіханова. № u 2013 05664. Заявл. 30.04.2013. Опубл. 25.10.2013, Бюл.№ 20. 5 с. |
Серия/номер: | 11;84650 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб одержання молочно-білкового напівфабрикату зі сколотин передбачає попередню підготовку сировинних компонентів, їх змішування. Як молочну основу напівфабрикату використовують МБК зі сколотин; з метою підвищення харчової цінності та як структуроутворювач. Як овочеву добавку для виробництва молочно-білкових напівфабрикатів використовують пюре з гарбуза (розмір часток пюре 0,8-1,2 мм), при цьому МБК зі сколотин протирають (діаметр осередків сита 1,0-1,4 мм), додають пюре з гарбуза та рафінадну пудру, готовий напівфабрикат перемішують протягом 3-5 хв. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13777 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
84650.pdf | 158.08 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.