Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13777
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Григорій Вікторович | - |
dc.contributor.author | Золотухіна, Інна Василівна | - |
dc.contributor.author | Сефіханова, Катерина Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-16T08:58:38Z | - |
dc.date.available | 2022-11-16T08:58:38Z | - |
dc.date.issued | 2013-10-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб одержання молочно-білкового напівфабрикату зі сколотин. Патент України на корисну модель № 84650, МПК (2013.01,) A23C 23/00. Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, К. А. Сефіханова. № u 2013 05664. Заявл. 30.04.2013. Опубл. 25.10.2013, Бюл.№ 20. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13777 | - |
dc.description.abstract | Спосіб одержання молочно-білкового напівфабрикату зі сколотин передбачає попередню підготовку сировинних компонентів, їх змішування. Як молочну основу напівфабрикату використовують МБК зі сколотин; з метою підвищення харчової цінності та як структуроутворювач. Як овочеву добавку для виробництва молочно-білкових напівфабрикатів використовують пюре з гарбуза (розмір часток пюре 0,8-1,2 мм), при цьому МБК зі сколотин протирають (діаметр осередків сита 1,0-1,4 мм), додають пюре з гарбуза та рафінадну пудру, готовий напівфабрикат перемішують протягом 3-5 хв. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;84650 | - |
dc.title | Спосіб одержання молочно-білкового напівфабрикату зі сколотин | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.