Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13777
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.contributor.authorЗолотухіна, Інна Василівна-
dc.contributor.authorСефіханова, Катерина Анатоліївна-
dc.date.accessioned2022-11-16T08:58:38Z-
dc.date.available2022-11-16T08:58:38Z-
dc.date.issued2013-10-25-
dc.identifier.citationСпосіб одержання молочно-білкового напівфабрикату зі сколотин. Патент України на корисну модель № 84650, МПК (2013.01,) A23C 23/00. Г. В. Дейниченко, І. В. Золотухіна, К. А. Сефіханова. № u 2013 05664. Заявл. 30.04.2013. Опубл. 25.10.2013, Бюл.№ 20. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13777-
dc.description.abstractСпосіб одержання молочно-білкового напівфабрикату зі сколотин передбачає попередню підготовку сировинних компонентів, їх змішування. Як молочну основу напівфабрикату використовують МБК зі сколотин; з метою підвищення харчової цінності та як структуроутворювач. Як овочеву добавку для виробництва молочно-білкових напівфабрикатів використовують пюре з гарбуза (розмір часток пюре 0,8-1,2 мм), при цьому МБК зі сколотин протирають (діаметр осередків сита 1,0-1,4 мм), додають пюре з гарбуза та рафінадну пудру, готовий напівфабрикат перемішують протягом 3-5 хв.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;84650-
dc.titleСпосіб одержання молочно-білкового напівфабрикату зі сколотинuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
84650.pdf158.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.