Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13775
Title: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного |
Authors: | Перцевой, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Крапівницька, Ірина Олексіївна Чуйко, Людмила Олексіївна Чаговець, Вікторія Віталіївна Чаговець, Любов Олексіївна Бідюк, Дмитро Олегович Перцевой, Микола Федорович Обозна, Маргарита Василівна Власов, Олександр Веніамінович Снєгур, Фаріда Мухамедівна Хомічак, Любомир Михайлович Борисова, Аліна Олексіївна Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович |
Issue Date: | 25-Oct-2013 |
Citation: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 84440, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, І. О. Крапівницька, Л. О. Чуйко, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, О. В. Власов, Ф. М. Снєгур, Л. М. Хомічак, А. О. Борисова, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек. № u 2013 03535. Заявл. 22.03.2013. Опубл. 25.10.2013, Бюл.№ 20. 5 с. |
Series/Report no.: | 11;84440 |
Abstract: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована, як сіль плавильна використовується цитрат натрію, а для надання заданої текстури вноситься розчин агароїду. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13775 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.