Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13775
Назва: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного |
Автори: | Перцевой, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Крапівницька, Ірина Олексіївна Чуйко, Людмила Олексіївна Чаговець, Вікторія Віталіївна Чаговець, Любов Олексіївна Бідюк, Дмитро Олегович Перцевой, Микола Федорович Обозна, Маргарита Василівна Власов, Олександр Веніамінович Снєгур, Фаріда Мухамедівна Хомічак, Любомир Михайлович Борисова, Аліна Олексіївна Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович |
Дата публікації: | 25-жов-2013 |
Бібліографічний опис: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 84440, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, І. О. Крапівницька, Л. О. Чуйко, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, О. В. Власов, Ф. М. Снєгур, Л. М. Хомічак, А. О. Борисова, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек. № u 2013 03535. Заявл. 22.03.2013. Опубл. 25.10.2013, Бюл.№ 20. 5 с. |
Серія/номер: | 11;84440 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована, як сіль плавильна використовується цитрат натрію, а для надання заданої текстури вноситься розчин агароїду. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13775 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
84440.pdf | 157.04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.