Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13775
Название: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Авторы: Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Чуйко, Людмила Олексіївна
Чаговець, Вікторія Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевой, Микола Федорович
Обозна, Маргарита Василівна
Власов, Олександр Веніамінович
Снєгур, Фаріда Мухамедівна
Хомічак, Любомир Михайлович
Борисова, Аліна Олексіївна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Дата публикации: 25-окт-2013
Библиографическое описание: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 84440, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, І. О. Крапівницька, Л. О. Чуйко, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, О. В. Власов, Ф. М. Снєгур, Л. М. Хомічак, А. О. Борисова, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек. № u 2013 03535. Заявл. 22.03.2013. Опубл. 25.10.2013, Бюл.№ 20. 5 с.
Серия/номер: 11;84440
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована, як сіль плавильна використовується цитрат натрію, а для надання заданої текстури вноситься розчин агароїду.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13775
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
84440.pdf157.04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.