Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13774
Назва: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Автори: Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Власов, Олександр Веніамінович
Снєгур, Фаріда Мухамедівна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Чаговець, Вікторія Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Перцевой, Микола Федорович
Хомічак, Любомир Михайлович
Бідюк, Дмитро Олегович
Борисова, Аліна Олексіївна
Обозна, Маргарита Василівна
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Дата публікації: 25-жов-2013
Бібліографічний опис: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 84439, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, О. В. Власов, Ф. М. Снєгур, І. О. Крапівницька, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, М. Ф. Перцевой, Л. М. Хомічак, Д. О. Бідюк, А. О. Борисова, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек. № u 2013 03534. Заявл. 22.03.2013. Опубл. 25.10.2013, Бюл.№ 20. 5 с.
Серія/номер: 11;84439
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія пальмоядрова тугоплавка, як сіль плавильна використовується цитрат натрію, а для надання заданої текстури вносять розчин фурцеларану.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13774
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
84439.pdf157.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.