Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13774
Название: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного |
Авторы: | Перцевой, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Власов, Олександр Веніамінович Снєгур, Фаріда Мухамедівна Крапівницька, Ірина Олексіївна Чаговець, Вікторія Віталіївна Чаговець, Любов Олексіївна Перцевой, Микола Федорович Хомічак, Любомир Михайлович Бідюк, Дмитро Олегович Борисова, Аліна Олексіївна Обозна, Маргарита Василівна Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович |
Дата публикации: | 25-окт-2013 |
Библиографическое описание: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 84439, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, О. В. Власов, Ф. М. Снєгур, І. О. Крапівницька, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, М. Ф. Перцевой, Л. М. Хомічак, Д. О. Бідюк, А. О. Борисова, М. В. Обозна, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек. № u 2013 03534. Заявл. 22.03.2013. Опубл. 25.10.2013, Бюл.№ 20. 5 с. |
Серия/номер: | 11;84439 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія пальмоядрова тугоплавка, як сіль плавильна використовується цитрат натрію, а для надання заданої текстури вносять розчин фурцеларану. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13774 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
84439.pdf | 157.34 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.