Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13773
Название: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Авторы: Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Снєгур, Фаріда Мухамедівна
Борисова, Аліна Олексіївна
Обозна, Маргарита Василівна
Хомічак, Любомир Михайлович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Чаговець, Вікторія Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Власов, Олександр Веніамінович
Бідюк, Дмитро Олегович
Перцевой, Микола Федорович
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Дата публикации: 25-окт-2013
Библиографическое описание: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 84438, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Ф. М. Снєгур, А. О. Борисова, М. В. Обозна, Л. М. Хомічак, Б. Ч. Гарнцарек, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, І. О. Крапівницька, О. В. Власов, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, З. Е. Гарнцарек. № u 2013 03532. Заявл. 22.03.2013. Опубл. 25.10.2013, Бюл.№ 20. 5 с.
Серия/номер: 11;84438
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована, як сіль плавильна використовується триполіфосфат натрію, а для надання заданої текстури вносять розчин фурцеларану.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13773
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
84438.pdf157.26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.