Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13773
Title: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного |
Authors: | Перцевой, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Снєгур, Фаріда Мухамедівна Борисова, Аліна Олексіївна Обозна, Маргарита Василівна Хомічак, Любомир Михайлович Гарнцарек, Барбара Чеславівна Чаговець, Вікторія Віталіївна Чаговець, Любов Олексіївна Крапівницька, Ірина Олексіївна Власов, Олександр Веніамінович Бідюк, Дмитро Олегович Перцевой, Микола Федорович Гарнцарек, Збігнев Елігюсович |
Issue Date: | 25-Oct-2013 |
Citation: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 84438, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, Ф. М. Снєгур, А. О. Борисова, М. В. Обозна, Л. М. Хомічак, Б. Ч. Гарнцарек, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, І. О. Крапівницька, О. В. Власов, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой, З. Е. Гарнцарек. № u 2013 03532. Заявл. 22.03.2013. Опубл. 25.10.2013, Бюл.№ 20. 5 с. |
Series/Report no.: | 11;84438 |
Abstract: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована, як сіль плавильна використовується триполіфосфат натрію, а для надання заданої текстури вносять розчин фурцеларану. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13773 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.