Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13760
Назва: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного |
Автори: | Перцевой, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Борисова, Аліна Олексіївна Крапівницька, Ірина Олексіївна Власов, Олександр Веніамінович Снєгур, Фаріда Мухамедівна Бідюк, Дмитро Олегович Чаговець, Вікторія Віталіївна Чаговець, Любов Олексіївна Перцевой, Микола Федорович Обозна, Маргарита Василівна Хомічак, Любомир Михайлович Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович |
Дата публікації: | 25-жов-2013 |
Бібліографічний опис: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 84433, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, А. О. Борисова, І. О. Крапівницька, О. В. Власов, Ф. М. Снєгур, Д. О. Бідюк, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Л. М. Хомічак, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек. № u 2013 03527. Заявл. 22.03.2013. Опубл. 25.10.2013, Бюл.№ 20. 5 с. |
Серія/номер: | 11;84433 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія пальмоядрова тугоплавка, як сіль плавильна використовується триполіфосфат натрію, а для надання заданої текстури вносять розчин агароїду. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13760 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
84433.pdf | 158.09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.