Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13760
Title: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Борисова, Аліна Олексіївна
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Власов, Олександр Веніамінович
Снєгур, Фаріда Мухамедівна
Бідюк, Дмитро Олегович
Чаговець, Вікторія Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Перцевой, Микола Федорович
Обозна, Маргарита Василівна
Хомічак, Любомир Михайлович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Issue Date: 25-Oct-2013
Citation: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 84433, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, П. В. Гурський, А. О. Борисова, І. О. Крапівницька, О. В. Власов, Ф. М. Снєгур, Д. О. Бідюк, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, Л. М. Хомічак, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек. № u 2013 03527. Заявл. 22.03.2013. Опубл. 25.10.2013, Бюл.№ 20. 5 с.
Series/Report no.: 11;84433
Abstract: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія пальмоядрова тугоплавка, як сіль плавильна використовується триполіфосфат натрію, а для надання заданої текстури вносять розчин агароїду.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13760
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
84433.pdf158.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.