Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13705
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Болховітіна, О.І. | - |
dc.contributor.author | Онищенко, Т.О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-15T11:46:26Z | - |
dc.date.available | 2022-11-15T11:46:26Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Онищенко Т. О. Обґрунтування використання борошна з керобу для підвищення харчової цінності сухарних виробів / наук. керівник О. І. Болховітіна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 37. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13705 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Державний біотехнологічний університет | uk_UA |
dc.subject | борошно | uk_UA |
dc.subject | борошно з керобу | uk_UA |
dc.subject | харчова цінність | uk_UA |
dc.subject | сухарні вироби | uk_UA |
dc.title | Обґрунтування використання борошна з керобу для підвищення харчової цінності сухарних виробів | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_onishenko_stor37_2022.pdf | 154.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.