Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13705
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБолховітіна, О.І.-
dc.contributor.authorОнищенко, Т.О.-
dc.date.accessioned2022-11-15T11:46:26Z-
dc.date.available2022-11-15T11:46:26Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationОнищенко Т. О. Обґрунтування використання борошна з керобу для підвищення харчової цінності сухарних виробів / наук. керівник О. І. Болховітіна. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 37.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13705-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectборошноuk_UA
dc.subjectборошно з керобуuk_UA
dc.subjectхарчова цінністьuk_UA
dc.subjectсухарні виробиuk_UA
dc.titleОбґрунтування використання борошна з керобу для підвищення харчової цінності сухарних виробівuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_onishenko_stor37_2022.pdf154.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.