Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13703
Назва: Використання лляного борошна у технології дієтичного безглютенового печива
Автори: Твердохлєбова, М.І.
Науковий керівник : Кучерук, З.І.
Ключові слова: лляне борошно;безглютенове печиво;дієтичне безглютенове печиво;технологія дієтичного безглютенового печива
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Твердохлєбова М. І. Використання лляного борошна у технології дієтичного безглютенового печива / наук. керівник З. І. Кучерук. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 36.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13703
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_tverdohlyebova_stor36_2022.pdf154 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.