Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13698
Название: | Перспективи використання порошку моркви в технології пісочного печива |
Авторы: | Ромашкіна, Д.Д. |
Научный руководитель: | Шидакова-Каменюка, О.Г. |
Ключевые слова: | порошок моркви;пісочне печиво;технологія пісочного печива |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Державний біотехнологічний університет |
Библиографическое описание: | Ромашкіна Д. Д. Перспективи використання порошку моркви в технології пісочного печива / наук. керівник О.Г. Шидакова-Каменюка. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 35. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13698 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_romashkina_stor35_2022.pdf | 173.83 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.