Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13698
Название: Перспективи використання порошку моркви в технології пісочного печива
Авторы: Ромашкіна, Д.Д.
Научный руководитель: Шидакова-Каменюка, О.Г.
Ключевые слова: порошок моркви;пісочне печиво;технологія пісочного печива
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Ромашкіна Д. Д. Перспективи використання порошку моркви в технології пісочного печива / наук. керівник О.Г. Шидакова-Каменюка. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 35.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13698
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_romashkina_stor35_2022.pdf173.83 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.