Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13693
Назва: Оцінка якості кексів з використанням порошку топінамбура
Автори: Ніколаєнко, Д.Д.
Науковий керівник : Шидакова-Каменюка, О.Г.
Ключові слова: кекси;порошок топінамбура;оцінка якості
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Ніколаєнко Д. Д. Оцінка якості кексів з використанням порошку топінамбура / наук. керівник О. Г. Шидакова-Каменюка. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 34.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13693
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_nikolayenko_stor34_2022.pdf154.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.