Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13693
Назва: | Оцінка якості кексів з використанням порошку топінамбура |
Автори: | Ніколаєнко, Д.Д. |
Науковий керівник : | Шидакова-Каменюка, О.Г. |
Ключові слова: | кекси;порошок топінамбура;оцінка якості |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Державний біотехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Ніколаєнко Д. Д. Оцінка якості кексів з використанням порошку топінамбура / наук. керівник О. Г. Шидакова-Каменюка. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 34. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13693 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_nikolayenko_stor34_2022.pdf | 154.11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.