Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13692
Назва: | Вплив борошна чуфи на показники якості хліба пшеничного |
Автори: | Недвіга, С.В. Анпілогова, Л.П. |
Науковий керівник : | Олійник, С.Г. Степанькова, Г.В. |
Ключові слова: | чуфа;борошно чуфи;показники якості;хліб;хліб пшеничний |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Державний біотехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Недвіга С. В., Анпілогова Л. П. Вплив борошна чуфи на показники якості хліба пшеничного / наук. керівники : С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 33. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13692 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_nedviga_apilogova_stor33_2022.pdf | 154.18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.