Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13692
Назва: Вплив борошна чуфи на показники якості хліба пшеничного
Автори: Недвіга, С.В.
Анпілогова, Л.П.
Науковий керівник : Олійник, С.Г.
Степанькова, Г.В.
Ключові слова: чуфа;борошно чуфи;показники якості;хліб;хліб пшеничний
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Недвіга С. В., Анпілогова Л. П. Вплив борошна чуфи на показники якості хліба пшеничного / наук. керівники : С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 33.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13692
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_nedviga_apilogova_stor33_2022.pdf154.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.