Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13659
Title: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного
Authors: Перцевой, Федір Всеволодович
Крапівницька, Ірина Олексіївна
Гурський, Петро Васильович
Чуйко, Людмила Олексіївна
Перцевой, Микола Федорович
Бідюк, Дмитро Олегович
Обозна, Маргарита Василівна
Чаговець, Вікторія Віталіївна
Чаговець, Любов Олексіївна
Власов, Олександр Веніамінович
Борисова, Аліна Олексіївна
Снєгур, Фаріда Мухамедівна
Хомічак, Любомир Михайлович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Issue Date: 25-Oct-2013
Citation: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 84431, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, І. О. Крапівницька, П. В. Гурський, Л. О. Чуйко, М. Ф. Перцевой, Д. О. Бідюк, М. В. Обозна, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, О. В. Власов, А. О. Борисова, Ф. М. Снєгур, Л. М. Хомічак, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек. № u 2013 03525. Заявл. 22.03.2013. Опубл. 25.10.2013, Бюл.№ 20. 5 с.
Series/Report no.: 11;84431
Abstract: Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована, як сіль плавильна використовується триполіфосфат натрію, а для надання заданої текстури вносять розчин агароїду.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13659
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
84431.pdf157 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.