Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13659
Название: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного |
Авторы: | Перцевой, Федір Всеволодович Крапівницька, Ірина Олексіївна Гурський, Петро Васильович Чуйко, Людмила Олексіївна Перцевой, Микола Федорович Бідюк, Дмитро Олегович Обозна, Маргарита Василівна Чаговець, Вікторія Віталіївна Чаговець, Любов Олексіївна Власов, Олександр Веніамінович Борисова, Аліна Олексіївна Снєгур, Фаріда Мухамедівна Хомічак, Любомир Михайлович Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович |
Дата публикации: | 25-окт-2013 |
Библиографическое описание: | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного. Патент України на корисну модель № 84431, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевой, І. О. Крапівницька, П. В. Гурський, Л. О. Чуйко, М. Ф. Перцевой, Д. О. Бідюк, М. В. Обозна, В. В. Чаговець, Л. О. Чаговець, О. В. Власов, А. О. Борисова, Ф. М. Снєгур, Л. М. Хомічак, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек. № u 2013 03525. Заявл. 22.03.2013. Опубл. 25.10.2013, Бюл.№ 20. 5 с. |
Серия/номер: | 11;84431 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб отримання сиру плавленого пастоподібного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовується сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного, як жировий компонент використовується олія рослинна рафінована дезодорована, як сіль плавильна використовується триполіфосфат натрію, а для надання заданої текстури вносять розчин агароїду. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13659 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
84431.pdf | 157 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.