Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13647
Назва: Спосіб визначення фізико-хімічних змін при зберіганні харчових продуктів
Автори: Сорокіна, Світлана Вікторівна
Захаренко, Віталій Олександрович
Дата публікації: 13-тра-2013
Бібліографічний опис: Спосіб визначення фізико-хімічних змін при зберіганні харчових продуктів. Патент України на корисну модель № 79845, МПК (2013.01), G01K 17/00. С. В. Сорокіна, В. О. Захаренко. № u 2012 05701. Заявл. 10.05.2012. Опубл. 13.05.2013, Бюл.№ 9. 5 с.
Серія/номер: 11;79845
Короткий огляд (реферат): Спосіб визначення фізико-хімічних змін при зберіганні харчових продуктів, при якому визначають теплоту адсорбції пористих продуктів Q, енергію зв'язку води з продуктом L за формулою L=RxTxlnφ, де R - газова стала; T - абсолютна температура;  - відносна вологість повітря; а з них визначають фізико-хімічні зміни в продуктах за ентропією за формулою: T Q L r S   0   , де Q - адсорбція; L - вільна енергія зв'язку води з продуктом; 0 r - питома теплота випаровування вільної води; T - абсолютна температура.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13647
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
79845.pdf219.4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.