Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13647
Назва: | Спосіб визначення фізико-хімічних змін при зберіганні харчових продуктів |
Автори: | Сорокіна, Світлана Вікторівна Захаренко, Віталій Олександрович |
Дата публікації: | 13-тра-2013 |
Бібліографічний опис: | Спосіб визначення фізико-хімічних змін при зберіганні харчових продуктів. Патент України на корисну модель № 79845, МПК (2013.01), G01K 17/00. С. В. Сорокіна, В. О. Захаренко. № u 2012 05701. Заявл. 10.05.2012. Опубл. 13.05.2013, Бюл.№ 9. 5 с. |
Серія/номер: | 11;79845 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб визначення фізико-хімічних змін при зберіганні харчових продуктів, при якому визначають теплоту адсорбції пористих продуктів Q, енергію зв'язку води з продуктом L за формулою L=RxTxlnφ, де R - газова стала; T - абсолютна температура; - відносна вологість повітря; а з них визначають фізико-хімічні зміни в продуктах за ентропією за формулою: T Q L r S 0 , де Q - адсорбція; L - вільна енергія зв'язку води з продуктом; 0 r - питома теплота випаровування вільної води; T - абсолютна температура. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13647 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
79845.pdf | 219.4 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.