Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13647
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСорокіна, Світлана Вікторівна-
dc.contributor.authorЗахаренко, Віталій Олександрович-
dc.date.accessioned2022-11-15T08:56:31Z-
dc.date.available2022-11-15T08:56:31Z-
dc.date.issued2013-05-13-
dc.identifier.citationСпосіб визначення фізико-хімічних змін при зберіганні харчових продуктів. Патент України на корисну модель № 79845, МПК (2013.01), G01K 17/00. С. В. Сорокіна, В. О. Захаренко. № u 2012 05701. Заявл. 10.05.2012. Опубл. 13.05.2013, Бюл.№ 9. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13647-
dc.description.abstractСпосіб визначення фізико-хімічних змін при зберіганні харчових продуктів, при якому визначають теплоту адсорбції пористих продуктів Q, енергію зв'язку води з продуктом L за формулою L=RxTxlnφ, де R - газова стала; T - абсолютна температура;  - відносна вологість повітря; а з них визначають фізико-хімічні зміни в продуктах за ентропією за формулою: T Q L r S   0   , де Q - адсорбція; L - вільна енергія зв'язку води з продуктом; 0 r - питома теплота випаровування вільної води; T - абсолютна температура.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;79845-
dc.titleСпосіб визначення фізико-хімічних змін при зберіганні харчових продуктівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
79845.pdf219.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.