Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13647
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сорокіна, Світлана Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Захаренко, Віталій Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-15T08:56:31Z | - |
dc.date.available | 2022-11-15T08:56:31Z | - |
dc.date.issued | 2013-05-13 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб визначення фізико-хімічних змін при зберіганні харчових продуктів. Патент України на корисну модель № 79845, МПК (2013.01), G01K 17/00. С. В. Сорокіна, В. О. Захаренко. № u 2012 05701. Заявл. 10.05.2012. Опубл. 13.05.2013, Бюл.№ 9. 5 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13647 | - |
dc.description.abstract | Спосіб визначення фізико-хімічних змін при зберіганні харчових продуктів, при якому визначають теплоту адсорбції пористих продуктів Q, енергію зв'язку води з продуктом L за формулою L=RxTxlnφ, де R - газова стала; T - абсолютна температура; - відносна вологість повітря; а з них визначають фізико-хімічні зміни в продуктах за ентропією за формулою: T Q L r S 0 , де Q - адсорбція; L - вільна енергія зв'язку води з продуктом; 0 r - питома теплота випаровування вільної води; T - абсолютна температура. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;79845 | - |
dc.title | Спосіб визначення фізико-хімічних змін при зберіганні харчових продуктів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.