Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13647
Title: Спосіб визначення фізико-хімічних змін при зберіганні харчових продуктів
Authors: Сорокіна, Світлана Вікторівна
Захаренко, Віталій Олександрович
Issue Date: 13-May-2013
Citation: Спосіб визначення фізико-хімічних змін при зберіганні харчових продуктів. Патент України на корисну модель № 79845, МПК (2013.01), G01K 17/00. С. В. Сорокіна, В. О. Захаренко. № u 2012 05701. Заявл. 10.05.2012. Опубл. 13.05.2013, Бюл.№ 9. 5 с.
Series/Report no.: 11;79845
Abstract: Спосіб визначення фізико-хімічних змін при зберіганні харчових продуктів, при якому визначають теплоту адсорбції пористих продуктів Q, енергію зв'язку води з продуктом L за формулою L=RxTxlnφ, де R - газова стала; T - абсолютна температура;  - відносна вологість повітря; а з них визначають фізико-хімічні зміни в продуктах за ентропією за формулою: T Q L r S   0   , де Q - адсорбція; L - вільна енергія зв'язку води з продуктом; 0 r - питома теплота випаровування вільної води; T - абсолютна температура.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13647
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
79845.pdf219.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.