Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13639
Назва: Спосіб виробництва бісквіта
Автори: Гасанова, Анна Едуардівна
Дюкарева, Галина Іванівна
Дейниченко, Григорій Вікторович
Дата публікації: 25-бер-2013
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва бісквіта. Патент України на корисну модель № 78704, МПК A21D 13/08 (2006.01). А. Е. Гасанова, Г. І. Дюкарева, Г. В. Дейниченко. № u 2012 11885. Заявл. 15.10.2012. Опубл. 25.03.2013, Бюл.№ 6. 4 с.
Серія/номер: 11;78704
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва бісквіту включає приготування тіста шляхом збивання яєчного меланжу з цукром, додавання борошна, крохмалю, стевіозиду, еламіну та солі, подальше змішування, отримання бісквітного тіста, випікання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13639
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
78704.pdf214.47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.