Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13639
Назва: | Спосіб виробництва бісквіта |
Автори: | Гасанова, Анна Едуардівна Дюкарева, Галина Іванівна Дейниченко, Григорій Вікторович |
Дата публікації: | 25-бер-2013 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва бісквіта. Патент України на корисну модель № 78704, МПК A21D 13/08 (2006.01). А. Е. Гасанова, Г. І. Дюкарева, Г. В. Дейниченко. № u 2012 11885. Заявл. 15.10.2012. Опубл. 25.03.2013, Бюл.№ 6. 4 с. |
Серія/номер: | 11;78704 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва бісквіту включає приготування тіста шляхом збивання яєчного меланжу з цукром, додавання борошна, крохмалю, стевіозиду, еламіну та солі, подальше змішування, отримання бісквітного тіста, випікання. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13639 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
78704.pdf | 214.47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.