Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13639
Название: Спосіб виробництва бісквіта
Авторы: Гасанова, Анна Едуардівна
Дюкарева, Галина Іванівна
Дейниченко, Григорій Вікторович
Дата публикации: 25-мар-2013
Библиографическое описание: Спосіб виробництва бісквіта. Патент України на корисну модель № 78704, МПК A21D 13/08 (2006.01). А. Е. Гасанова, Г. І. Дюкарева, Г. В. Дейниченко. № u 2012 11885. Заявл. 15.10.2012. Опубл. 25.03.2013, Бюл.№ 6. 4 с.
Серия/номер: 11;78704
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва бісквіту включає приготування тіста шляхом збивання яєчного меланжу з цукром, додавання борошна, крохмалю, стевіозиду, еламіну та солі, подальше змішування, отримання бісквітного тіста, випікання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13639
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
78704.pdf214.47 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.