Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13639
Название: | Спосіб виробництва бісквіта |
Авторы: | Гасанова, Анна Едуардівна Дюкарева, Галина Іванівна Дейниченко, Григорій Вікторович |
Дата публикации: | 25-мар-2013 |
Библиографическое описание: | Спосіб виробництва бісквіта. Патент України на корисну модель № 78704, МПК A21D 13/08 (2006.01). А. Е. Гасанова, Г. І. Дюкарева, Г. В. Дейниченко. № u 2012 11885. Заявл. 15.10.2012. Опубл. 25.03.2013, Бюл.№ 6. 4 с. |
Серия/номер: | 11;78704 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виробництва бісквіту включає приготування тіста шляхом збивання яєчного меланжу з цукром, додавання борошна, крохмалю, стевіозиду, еламіну та солі, подальше змішування, отримання бісквітного тіста, випікання. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13639 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
78704.pdf | 214.47 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.