Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13624
Назва: Особливості та способи здійснення інноваційної діяльності підприємств ресторанного бізнесу
Автори: Мірошніченко, Ю.О.
Науковий керівник : Соколенко, А.С.
Ключові слова: інноваційна діяльність;підприємства;ресторанний бізнес;підприємства ресторанного бізнесу
Дата публікації: 2022
Видавництво: Державний біотехнологічний університет
Бібліографічний опис: Мірошніченко Ю. О. Особливості та способи здійснення інноваційної діяльності підприємств ресторанного бізнесу / наук. керівник А. С. Соколенко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 19.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13624
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_miroshnichenko_stor19_2022.pdf153.69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.