Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13609
Назва: | Товарознавство харчових продуктів, одержаних із генетично модифікованих джерел |
Автори: | Дубініна, Антоніна Анатоліївна Гапонцева, Оксана Володимирівна |
Ключові слова: | товарознавство;харчові продукти;генетично модифіковані джерела;питання безпеки ГМД;методи виявлення ГМО;маркування харчових продуктів;утилізація ГМО |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Дубініна А. А., Гапонцева О. В. Візуальне супроводження курсу «Товарознавство харчових продуктів, одержаних із генетично модифікованих джерел» для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітнього ступеню бакалавр; Харків: ХДУХТ, 2020. 51 с. |
Короткий огляд (реферат): | Візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівлята біржова діяльність» освітній ступінь бакалавр. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13609 |
Розташовується у зібраннях: | Курси лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tovaroznavstvo kharchovykh produktiv 20.pdf | 2.74 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.