Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13609
Назва: Товарознавство харчових продуктів, одержаних із генетично модифікованих джерел
Автори: Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Гапонцева, Оксана Володимирівна
Ключові слова: товарознавство;харчові продукти;генетично модифіковані джерела;питання безпеки ГМД;методи виявлення ГМО;маркування харчових продуктів;утилізація ГМО
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Дубініна А. А., Гапонцева О. В. Візуальне супроводження курсу «Товарознавство харчових продуктів, одержаних із генетично модифікованих джерел» для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітнього ступеню бакалавр; Харків: ХДУХТ, 2020. 51 с.
Короткий огляд (реферат): Візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівлята біржова діяльність» освітній ступінь бакалавр.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13609
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tovaroznavstvo kharchovykh produktiv 20.pdf2.74 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.