Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13609
Название: | Товарознавство харчових продуктів, одержаних із генетично модифікованих джерел |
Авторы: | Дубініна, Антоніна Анатоліївна Гапонцева, Оксана Володимирівна |
Ключевые слова: | товарознавство;харчові продукти;генетично модифіковані джерела;питання безпеки ГМД;методи виявлення ГМО;маркування харчових продуктів;утилізація ГМО |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Дубініна А. А., Гапонцева О. В. Візуальне супроводження курсу «Товарознавство харчових продуктів, одержаних із генетично модифікованих джерел» для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітнього ступеню бакалавр; Харків: ХДУХТ, 2020. 51 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівлята біржова діяльність» освітній ступінь бакалавр. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13609 |
Располагается в коллекциях: | Курси лекцій |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tovaroznavstvo kharchovykh produktiv 20.pdf | 2.74 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.