Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13608
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПивоваров, П.П.-
dc.contributor.authorГунченко, Б.І.-
dc.date.accessioned2022-11-14T20:15:05Z-
dc.date.available2022-11-14T20:15:05Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationГунченко Б. І. Розроблення технології гелів для оздоблення борошняних кондитерських виробів / наук. керівник П. П. Пивоваров. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 8.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13608-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectгеліuk_UA
dc.subjectоздобленняuk_UA
dc.subjectкондитерські виробиuk_UA
dc.subjectборошняні кондитерські виробиuk_UA
dc.titleРозроблення технології гелів для оздоблення борошняних кондитерських виробівuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_gunchenko_stor8_2022.pdf173.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.