Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13606
Название: Удосконалення технології м’ясних січених виробів з використанням компонентів функціонального призначення
Авторы: Кречетніков, П.Р.
Научный руководитель: Федак, Н.В.
Ключевые слова: м’ясні січені вироби;технологія м’ясних січених виробів;компоненти функціонального призначення
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Кречетніков П. Р. Удосконалення технології м’ясних січених виробів з використанням компонентів функціонального призначення / наук. керівник Н. В. Федак. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 6.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13606
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_krechetnikov_stor6_2022.pdf153.76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.