Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13590
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГринченко, О.О.-
dc.contributor.authorМалашева, О.А.-
dc.date.accessioned2022-11-14T18:39:01Z-
dc.date.available2022-11-14T18:39:01Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМалашева О. А. Технологія десертної продукції на основі яєць / наук. керівник О. О. Гринченко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 5.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13590-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk_UA
dc.subjectпродукціяuk_UA
dc.subjectдесертиuk_UA
dc.subjectдесертна продукціяuk_UA
dc.subjectяйцяuk_UA
dc.titleТехнологія десертної продукції на основі яєцьuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_malasheva_stor5_2022.pdf153.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.