Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13352
Название: Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного
Авторы: Гурський, Петро Васильович
Самолюк-Холодова, Олена Миколаївна
Перцевой, Федір Всеволодович
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
Борисова, Аліна Олексіївна
Мельник, Оксана Юріївна
Симакова, Інна Володимирівна
Дата публикации: 10-янв-2020
Библиографическое описание: Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного. Патент України на корисну модель № 139481, МПК A23C 19/08 (2006.01). П. В. Гурський, О. М. Самолюк-Холодова, Ф. В. Перцевий, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, А. О. Борисова, О. Ю. Мельник, І. В. Симакова; заявники та патентовласники: Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі, Сумський нац. аграрний ун-т. № u 2019 06036; заявл. 31.05.2019; опубл. 10.01.2020, Бюл.№ 1. 5 с.
Серия/номер: 11;139481
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану. Як сіль плавильну використовують суміш цитрату натрію та тартрату натрію у співвідношенні 2:1. Використовують консервант сорбат калію. Для надання заданої текстури вносять розчин агару.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13352
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
139481.pdf147.34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.