Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13348
Назва: | Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного |
Автори: | Перцевой, Федір Всеволодович Гурський, Петро Васильович Шильман, Лев Залманович Борисова, Аліна Олексіївна Гарнцарек, Барбара Чеславівна Гарнцарек, Збігнев Елігюсович Дроменко, Олена Борисівна Маренкова, Тетяна Іванівна |
Дата публікації: | 10-січ-2020 |
Бібліографічний опис: | Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного. Патент України на корисну модель № 139484, МПК A23C 19/08 (2006.01). Ф. В. Перцевий, П. В. Гурський, Л. З. Шильман, А. О. Борисова, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Гарнцарек, О. Б. Дроменко, Т. І. Маренкова; заявники та патентовласники: Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі, Сумський нац. аграрний ун-т. № u 2019 06039; заявл. 31.05.2019; опубл. 10.01.2020, Бюл.№ 1. 5 с. |
Серія/номер: | 11;139484 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного включає змішування сиру з сіллю плавильною, жировим компонентом та плавлення суміші. Як сир використовують сир кисломолочний нежирний з додаванням смакоароматичних добавок та молока сухого знежиреного. Як жировий компонент використовують олію рослинну рафіновану дезодоровану та олію кокосову у співвідношенні 1:1. Як сіль плавильну використовують цитрат натрію та тартрат натрію у співвідношенні 2:1. Як консервант використовують сорбат калію, а для надання заданої текстури вносять розчин агару. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13348 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
139484.pdf | 147.37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.