Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13340
Назва: Спосіб приготування рулету з морського окуня
Автори: Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Михайлов, Богдан Валерійович
Дата публікації: 10-бер-2020
Бібліографічний опис: Спосіб приготування рулету з морського окуня. Патент України на корисну модель № 140797, МПК A23L 5/10 (2016.01) A23L 5/30 (2016.01). В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Б. В. Михайлов; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2019 08876; заявл. 22.07.2019; опубл. 10.03.2020, Бюл.№ 5. 4 с.
Серія/номер: 11;140797
Короткий огляд (реферат): Спосіб приготування рулету з морського окуня включає комбіноване нагрівання напівфабрикату поверхневим, інфрачервоним та електроконтактним нагрівом. Здійснюється збалансований вплив теплових потоків від поверхневого нагрівання за потужності 1,2 кВт, інфрачервоного нагрівання за густини теплового потоку 11 кВт/м2 та електроконтактного нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 30 В на 1 кг сформованого напівфабрикату тривалістю 16 хв.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13340
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
140797.pdf143.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.