Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13340
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Михайлов, Валерій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Шевченко, Андрій Олександрович | - |
dc.contributor.author | Прасол, Світлана Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Михайлов, Богдан Валерійович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-12T11:07:47Z | - |
dc.date.available | 2022-11-12T11:07:47Z | - |
dc.date.issued | 2020-03-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб приготування рулету з морського окуня. Патент України на корисну модель № 140797, МПК A23L 5/10 (2016.01) A23L 5/30 (2016.01). В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Б. В. Михайлов; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2019 08876; заявл. 22.07.2019; опубл. 10.03.2020, Бюл.№ 5. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13340 | - |
dc.description.abstract | Спосіб приготування рулету з морського окуня включає комбіноване нагрівання напівфабрикату поверхневим, інфрачервоним та електроконтактним нагрівом. Здійснюється збалансований вплив теплових потоків від поверхневого нагрівання за потужності 1,2 кВт, інфрачервоного нагрівання за густини теплового потоку 11 кВт/м2 та електроконтактного нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 30 В на 1 кг сформованого напівфабрикату тривалістю 16 хв. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;140797 | - |
dc.title | Спосіб приготування рулету з морського окуня | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
140797.pdf | 143.3 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.