Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13340
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Михайлов, Валерій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Шевченко, Андрій Олександрович | - |
dc.contributor.author | Прасол, Світлана Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Михайлов, Богдан Валерійович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-12T11:07:47Z | - |
dc.date.available | 2022-11-12T11:07:47Z | - |
dc.date.issued | 2020-03-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб приготування рулету з морського окуня. Патент України на корисну модель № 140797, МПК A23L 5/10 (2016.01) A23L 5/30 (2016.01). В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Б. В. Михайлов; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2019 08876; заявл. 22.07.2019; опубл. 10.03.2020, Бюл.№ 5. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13340 | - |
dc.description.abstract | Спосіб приготування рулету з морського окуня включає комбіноване нагрівання напівфабрикату поверхневим, інфрачервоним та електроконтактним нагрівом. Здійснюється збалансований вплив теплових потоків від поверхневого нагрівання за потужності 1,2 кВт, інфрачервоного нагрівання за густини теплового потоку 11 кВт/м2 та електроконтактного нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 30 В на 1 кг сформованого напівфабрикату тривалістю 16 хв. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;140797 | - |
dc.title | Спосіб приготування рулету з морського окуня | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
140797.pdf | 143.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.