Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13338
Название: | Гречаний хліб підвищеної харчової та біологічної цінності |
Авторы: | Дубініна, Антоніна Анатоліївна Попова, Тетяна Миколаївна Ленерт, Світлана Олександрівна Іванніков, Павло Васильович Гершун, Валерія Сергіївна Холодна, Анна Вікторівна |
Дата публикации: | 25-мар-2020 |
Библиографическое описание: | Гречаний хліб підвищеної харчової та біологічної цінності. Патент України на винахід № 121061, МПК (2020.01) A21D 2/00 A21D 8/04 (2006.01) A21D 13/04 (2017.01). А. А. Дубініна, Т. М. Попова, С. О. Ленерт, П. В. Іванніков, В. С. Гершун , А. В. Холодна; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № a 2018 02950; заявл. 23.03.2018; опубл. 25.03.2020, Бюл.№ 6. 5 с. |
Серия/номер: | 11;121061 |
Краткий осмотр (реферат): | Винахід стосується гречаного хліба підвищеної харчової та біологічної цінності, що містить борошно пшеничне 1-ого ґатунку, сіль кухонну, суху закваску О-tentic Slovian, збагачувальний компонент борошно гречане та борошно житнє обдирне, ферментний препарат Пентопан 500 BG з геміцелюлолітичною активністю. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13338 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
121061.pdf | 161.17 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.