Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13338
Название: Гречаний хліб підвищеної харчової та біологічної цінності
Авторы: Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Попова, Тетяна Миколаївна
Ленерт, Світлана Олександрівна
Іванніков, Павло Васильович
Гершун, Валерія Сергіївна
Холодна, Анна Вікторівна
Дата публикации: 25-мар-2020
Библиографическое описание: Гречаний хліб підвищеної харчової та біологічної цінності. Патент України на винахід № 121061, МПК (2020.01) A21D 2/00 A21D 8/04 (2006.01) A21D 13/04 (2017.01). А. А. Дубініна, Т. М. Попова, С. О. Ленерт, П. В. Іванніков, В. С. Гершун , А. В. Холодна; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № a 2018 02950; заявл. 23.03.2018; опубл. 25.03.2020, Бюл.№ 6. 5 с.
Серия/номер: 11;121061
Краткий осмотр (реферат): Винахід стосується гречаного хліба підвищеної харчової та біологічної цінності, що містить борошно пшеничне 1-ого ґатунку, сіль кухонну, суху закваску О-tentic Slovian, збагачувальний компонент борошно гречане та борошно житнє обдирне, ферментний препарат Пентопан 500 BG з геміцелюлолітичною активністю.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13338
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
121061.pdf161.17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.