Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13338
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДубініна, Антоніна Анатоліївна-
dc.contributor.authorПопова, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorЛенерт, Світлана Олександрівна-
dc.contributor.authorІванніков, Павло Васильович-
dc.contributor.authorГершун, Валерія Сергіївна-
dc.contributor.authorХолодна, Анна Вікторівна-
dc.date.accessioned2022-11-12T10:45:43Z-
dc.date.available2022-11-12T10:45:43Z-
dc.date.issued2020-03-25-
dc.identifier.citationГречаний хліб підвищеної харчової та біологічної цінності. Патент України на винахід № 121061, МПК (2020.01) A21D 2/00 A21D 8/04 (2006.01) A21D 13/04 (2017.01). А. А. Дубініна, Т. М. Попова, С. О. Ленерт, П. В. Іванніков, В. С. Гершун , А. В. Холодна; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № a 2018 02950; заявл. 23.03.2018; опубл. 25.03.2020, Бюл.№ 6. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13338-
dc.description.abstractВинахід стосується гречаного хліба підвищеної харчової та біологічної цінності, що містить борошно пшеничне 1-ого ґатунку, сіль кухонну, суху закваску О-tentic Slovian, збагачувальний компонент борошно гречане та борошно житнє обдирне, ферментний препарат Пентопан 500 BG з геміцелюлолітичною активністю.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;121061-
dc.titleГречаний хліб підвищеної харчової та біологічної цінностіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
121061.pdf161.17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.