Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13337
Назва: Спосіб виробництва вівсяного печива функціонального призначення "Сонячне"
Автори: Євлаш, Вікторія Владленівна
Гурікова, Ірина Миколаївна
Цибань, Лілія Степанівна
Фотченко, Костянтин В'ячеславович
Коновалова, Ольга Володимирівна
Дуденко, Ніна Василівна
Самойленко, Сергій Олексійович
Дата публікації: 25-бер-2020
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва вівсяного печива функціонального призначення "Сонячне". Патент України на корисну модель № 141015, МПК A21D 13/80 (2017.01). В. В. Євлаш, І. М. Гурікова, Л. С. Цибань, К. В. Фотченко, О. В. Коновалова, Н. В. Дуденко, С. О. Самойленко; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2019 06073; заявл. 06.05.2019; опубл. 25.03.2020, Бюл.№ 6. 6 с.
Серія/номер: 11;141015
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва вівсяного печива функціонального призначення включає приготування суміші з цукру-піску, родзинок, кориці, ваніліну та пластифікованого вершкового масла, додавання до суміші вівсяного борошна, екструдованого вівсяного борошна, солі, води, перемішування з борошном пшеничним, содою та залишком цукру, формування, випікання та охолодження. До складу вівсяного печива додатково вводять суху молочну сироватку та попередньо підготовлене безлузгове ядро соняшникового насіння після холодного віджимання олії, зменшують кількість пшеничного борошна.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13337
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
141015.pdf156.78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.