Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13337
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторія Владленівна-
dc.contributor.authorГурікова, Ірина Миколаївна-
dc.contributor.authorЦибань, Лілія Степанівна-
dc.contributor.authorФотченко, Костянтин В'ячеславович-
dc.contributor.authorКоновалова, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorДуденко, Ніна Василівна-
dc.contributor.authorСамойленко, Сергій Олексійович-
dc.date.accessioned2022-11-12T10:18:02Z-
dc.date.available2022-11-12T10:18:02Z-
dc.date.issued2020-03-25-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва вівсяного печива функціонального призначення "Сонячне". Патент України на корисну модель № 141015, МПК A21D 13/80 (2017.01). В. В. Євлаш, І. М. Гурікова, Л. С. Цибань, К. В. Фотченко, О. В. Коновалова, Н. В. Дуденко, С. О. Самойленко; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2019 06073; заявл. 06.05.2019; опубл. 25.03.2020, Бюл.№ 6. 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13337-
dc.description.abstractСпосіб виробництва вівсяного печива функціонального призначення включає приготування суміші з цукру-піску, родзинок, кориці, ваніліну та пластифікованого вершкового масла, додавання до суміші вівсяного борошна, екструдованого вівсяного борошна, солі, води, перемішування з борошном пшеничним, содою та залишком цукру, формування, випікання та охолодження. До складу вівсяного печива додатково вводять суху молочну сироватку та попередньо підготовлене безлузгове ядро соняшникового насіння після холодного віджимання олії, зменшують кількість пшеничного борошна.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;141015-
dc.titleСпосіб виробництва вівсяного печива функціонального призначення "Сонячне"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
141015.pdf156.78 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.