Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13337
Title: Спосіб виробництва вівсяного печива функціонального призначення "Сонячне"
Authors: Євлаш, Вікторія Владленівна
Гурікова, Ірина Миколаївна
Цибань, Лілія Степанівна
Фотченко, Костянтин В'ячеславович
Коновалова, Ольга Володимирівна
Дуденко, Ніна Василівна
Самойленко, Сергій Олексійович
Issue Date: 25-Mar-2020
Citation: Спосіб виробництва вівсяного печива функціонального призначення "Сонячне". Патент України на корисну модель № 141015, МПК A21D 13/80 (2017.01). В. В. Євлаш, І. М. Гурікова, Л. С. Цибань, К. В. Фотченко, О. В. Коновалова, Н. В. Дуденко, С. О. Самойленко; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2019 06073; заявл. 06.05.2019; опубл. 25.03.2020, Бюл.№ 6. 6 с.
Series/Report no.: 11;141015
Abstract: Спосіб виробництва вівсяного печива функціонального призначення включає приготування суміші з цукру-піску, родзинок, кориці, ваніліну та пластифікованого вершкового масла, додавання до суміші вівсяного борошна, екструдованого вівсяного борошна, солі, води, перемішування з борошном пшеничним, содою та залишком цукру, формування, випікання та охолодження. До складу вівсяного печива додатково вводять суху молочну сироватку та попередньо підготовлене безлузгове ядро соняшникового насіння після холодного віджимання олії, зменшують кількість пшеничного борошна.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13337
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
141015.pdf156.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.