Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13336
Назва: Спосіб виробництва заварних пряників функціонального призначення "Забавка"
Автори: Євлаш, Вікторія Владленівна
Гурікова, Ірина Миколаївна
Цибань, Лілія Степанівна
Фотченко, Костянтин В'ячеславович
Коновалова, Ольга Володимирівна
Дуденко, Ніна Василівна
Самойленко, Сергій Олексійович
Дата публікації: 25-бер-2020
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва заварних пряників функціонального призначення "Забавка". Патент України на корисну модель № 141016, МПК A21D 13/80 (2017.01). В. В. Євлаш, І. М. Гурікова, Л. С. Цибань, К. В. Фотченко, О. В. Коновалова, Н. В. Дуденко, С. О. Самойленко; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2019 04772; заявл. 06.05.2019; опубл. 25.03.2020, Бюл.№ 6. 5 с.
Серія/номер: 11;141016
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва пряників функціонального призначення включає приготування сиропу із суміші води, цукру-піску, меду натурального і паленки, кориці або ароматизатору "сухі духи", заварювання цукровим сиропом з температурою 45-65 °C суміші пшеничного та житнього борошна, охолодження заварки до температури 25-27 °C , додавання розчинених у воді розпушувачів. До охолодженої заварки на етапі замішування вводять попередньо підготовлене безлузгове ядро соняшникового насіння після віджимання олії, залишок борошна, соняшникову олію та меланж, замішують тісто впродовж 10…15 хв. до утворення однорідної маси. Після чого формують вироби та випікають у пекарній шафі при температурі 210-220 °C впродовж 10-15 хв., глазурують та фасують.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13336
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
141016.pdf152.24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.