Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13336
Название: Спосіб виробництва заварних пряників функціонального призначення "Забавка"
Авторы: Євлаш, Вікторія Владленівна
Гурікова, Ірина Миколаївна
Цибань, Лілія Степанівна
Фотченко, Костянтин В'ячеславович
Коновалова, Ольга Володимирівна
Дуденко, Ніна Василівна
Самойленко, Сергій Олексійович
Дата публикации: 25-мар-2020
Библиографическое описание: Спосіб виробництва заварних пряників функціонального призначення "Забавка". Патент України на корисну модель № 141016, МПК A21D 13/80 (2017.01). В. В. Євлаш, І. М. Гурікова, Л. С. Цибань, К. В. Фотченко, О. В. Коновалова, Н. В. Дуденко, С. О. Самойленко; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2019 04772; заявл. 06.05.2019; опубл. 25.03.2020, Бюл.№ 6. 5 с.
Серия/номер: 11;141016
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва пряників функціонального призначення включає приготування сиропу із суміші води, цукру-піску, меду натурального і паленки, кориці або ароматизатору "сухі духи", заварювання цукровим сиропом з температурою 45-65 °C суміші пшеничного та житнього борошна, охолодження заварки до температури 25-27 °C , додавання розчинених у воді розпушувачів. До охолодженої заварки на етапі замішування вводять попередньо підготовлене безлузгове ядро соняшникового насіння після віджимання олії, залишок борошна, соняшникову олію та меланж, замішують тісто впродовж 10…15 хв. до утворення однорідної маси. Після чого формують вироби та випікають у пекарній шафі при температурі 210-220 °C впродовж 10-15 хв., глазурують та фасують.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13336
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
141016.pdf152.24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.