Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13288
Назва: Плівкове покриття для обробки плодів вишні перед зберіганням
Автори: Дубініна, Антоніна Анатоліївна
Летута, Тетяна Миколаївна
Ленерт, Світлана Олександрівна
Новікова, Віра Валеріївна
Бєляєва, Інна Михайлівна
Скирда, Олена Євгенівна
Акмен, Вікторія Олександрівна
Татар, Лариса Василівна
Дата публікації: 28-гру-2020
Бібліографічний опис: Плівкове покриття для обробки плодів вишні перед зберіганням. Патент України на корисну модель № 145641, МПК (2021.01) A01F 25/00 A23B 7/154 (2006.01). А. А. Дубініна, Т. М. Летута, С. О. Ленерт, В. В. Новікова, І. М. Бєляєва, О. Є. Скирда, В. О. Акмен, Л. В. Татар; заявник та патентоволоділець Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2020 04719; заявл. 24.07.2020; опубл. 28.12.2020, Бюл.№ 24. 6 с.
Серія/номер: 11;145641
Короткий огляд (реферат): Плівкове покриття для обробки плодів вишні перед зберіганням містить покриття з референтною композицією. У складі плівкового покриття використана композиція водних або водно-спиртогліцеринових екстрактів лікарсько-рослинної сировини (листя евкаліпта, трава базиліку, трава чебрецю в співвідношенні 1:2:1 відповідно) - як антибактеріальна основа, низькомолекулярний хітозан (НМХ) 2 % - як плівкоутворювач, гліцерин 1 % - як пластифікатор, хлорид кальцію (харчова добавка Ε509) 0,5 % - як структуроутворювач, лимонна кислота (харчова добавка Е330) 0,5 % - як консервант та антиоксидант, ефірна олія листя евкаліпта 0,5 % - як посилювач антибактеріальної активності та фунгіцидних властивостей плівкового покриття.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13288
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
145641.pdf172.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.