Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13284
Назва: | Спосіб виробництва плодово-овочевої пасти |
Автори: | Загорулько, Андрій Миколайович Загорулько, Олексій Євгенович Касабова, Катерина Рубенівна Бессараб, Яна Олександрівна Ібаєв, Ельдар Байрам огли Михайлов, Богдан Валерійович |
Дата публікації: | 10-січ-2019 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва плодово-овочевої пасти. Патент України на корисну модель № 131420, МПК A23L 21/10 (2016.01). А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько, К. Р. Касабова, Я. О. Бессараб, Е. Б. огли Ібаєв, Б. В. Михайлов; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 08322; заявл. 30.07.2018; опубл. 10.01.2019, Бюл.№ 1. 6 с. |
Серія/номер: | 11;131420 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва плодово-овочевої пасти включає підготовку сировини, бланшування, протирання, змішування, концентрування, фасування, стерилізацію. Застосовують окреме бланшування плодів гарбуза в 1…2 % розчині лимонної кислоти при температурі 65…70 °C протягом 2…4 хв., та попередньо варять коренеплоди буряку при температурі 60…65 °C протягом 20…25 хв., з подальшим концентруванням отримуваного пюре, яке проводять при температурі 50…55 °C до вмісту сухих речовин 28…30 %, а компоненти беруть у наступному співвідношенні, мас. %: яблука - 60±2,5 буряк - 30±2,5 гарбуз - 10±2,5. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13284 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
131420.pdf | 249.08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.