Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13284
Назва: Спосіб виробництва плодово-овочевої пасти
Автори: Загорулько, Андрій Миколайович
Загорулько, Олексій Євгенович
Касабова, Катерина Рубенівна
Бессараб, Яна Олександрівна
Ібаєв, Ельдар Байрам огли
Михайлов, Богдан Валерійович
Дата публікації: 10-січ-2019
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва плодово-овочевої пасти. Патент України на корисну модель № 131420, МПК A23L 21/10 (2016.01). А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько, К. Р. Касабова, Я. О. Бессараб, Е. Б. огли Ібаєв, Б. В. Михайлов; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 08322; заявл. 30.07.2018; опубл. 10.01.2019, Бюл.№ 1. 6 с.
Серія/номер: 11;131420
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва плодово-овочевої пасти включає підготовку сировини, бланшування, протирання, змішування, концентрування, фасування, стерилізацію. Застосовують окреме бланшування плодів гарбуза в 1…2 % розчині лимонної кислоти при температурі 65…70 °C протягом 2…4 хв., та попередньо варять коренеплоди буряку при температурі 60…65 °C протягом 20…25 хв., з подальшим концентруванням отримуваного пюре, яке проводять при температурі 50…55 °C до вмісту сухих речовин 28…30 %, а компоненти беруть у наступному співвідношенні, мас. %: яблука - 60±2,5 буряк - 30±2,5 гарбуз - 10±2,5.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13284
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
131420.pdf249.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.