Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13284
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗагорулько, Андрій Миколайович-
dc.contributor.authorЗагорулько, Олексій Євгенович-
dc.contributor.authorКасабова, Катерина Рубенівна-
dc.contributor.authorБессараб, Яна Олександрівна-
dc.contributor.authorІбаєв, Ельдар Байрам огли-
dc.contributor.authorМихайлов, Богдан Валерійович-
dc.date.accessioned2022-11-11T19:28:33Z-
dc.date.available2022-11-11T19:28:33Z-
dc.date.issued2019-01-10-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва плодово-овочевої пасти. Патент України на корисну модель № 131420, МПК A23L 21/10 (2016.01). А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько, К. Р. Касабова, Я. О. Бессараб, Е. Б. огли Ібаєв, Б. В. Михайлов; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 08322; заявл. 30.07.2018; опубл. 10.01.2019, Бюл.№ 1. 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13284-
dc.description.abstractСпосіб виробництва плодово-овочевої пасти включає підготовку сировини, бланшування, протирання, змішування, концентрування, фасування, стерилізацію. Застосовують окреме бланшування плодів гарбуза в 1…2 % розчині лимонної кислоти при температурі 65…70 °C протягом 2…4 хв., та попередньо варять коренеплоди буряку при температурі 60…65 °C протягом 20…25 хв., з подальшим концентруванням отримуваного пюре, яке проводять при температурі 50…55 °C до вмісту сухих речовин 28…30 %, а компоненти беруть у наступному співвідношенні, мас. %: яблука - 60±2,5 буряк - 30±2,5 гарбуз - 10±2,5.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;131420-
dc.titleСпосіб виробництва плодово-овочевої пастиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
131420.pdf249.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.