Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13284
Title: Спосіб виробництва плодово-овочевої пасти
Authors: Загорулько, Андрій Миколайович
Загорулько, Олексій Євгенович
Касабова, Катерина Рубенівна
Бессараб, Яна Олександрівна
Ібаєв, Ельдар Байрам огли
Михайлов, Богдан Валерійович
Issue Date: 10-Jan-2019
Citation: Спосіб виробництва плодово-овочевої пасти. Патент України на корисну модель № 131420, МПК A23L 21/10 (2016.01). А. М. Загорулько, О. Є. Загорулько, К. Р. Касабова, Я. О. Бессараб, Е. Б. огли Ібаєв, Б. В. Михайлов; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 08322; заявл. 30.07.2018; опубл. 10.01.2019, Бюл.№ 1. 6 с.
Series/Report no.: 11;131420
Abstract: Спосіб виробництва плодово-овочевої пасти включає підготовку сировини, бланшування, протирання, змішування, концентрування, фасування, стерилізацію. Застосовують окреме бланшування плодів гарбуза в 1…2 % розчині лимонної кислоти при температурі 65…70 °C протягом 2…4 хв., та попередньо варять коренеплоди буряку при температурі 60…65 °C протягом 20…25 хв., з подальшим концентруванням отримуваного пюре, яке проводять при температурі 50…55 °C до вмісту сухих речовин 28…30 %, а компоненти беруть у наступному співвідношенні, мас. %: яблука - 60±2,5 буряк - 30±2,5 гарбуз - 10±2,5.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13284
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
131420.pdf249.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.