Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13278
Назва: | Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом та рослинними гідробіонтами |
Автори: | Крамаренко, Дмитро Павлович Гіренко, Наталія Ігорівна |
Дата публікації: | 10-тра-2019 |
Бібліографічний опис: | Спосіб одержання комбінованого фаршу з м'ясом та рослинними гідробіонтами. Патент України на винахід № 119205, МПК A23L 13/40 (2016.01) A23L 13/50 (2016.01) A23L 17/60 (2016.01). / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко; заявники та патентовласники: Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі, держ. заклад "Луганський нац. ун-т ім. Тараса Шевченка". № a 2018 01081; заявл. 05.02.2018; опубл. 10.05.2019, Бюл.№ 9. 7 с. |
Серія/номер: | 11;119205 |
Короткий огляд (реферат): | Винахід стосується способу одержання комбінованого фаршу з м'ясом та рослинними гідробіонтами, який передбачає додавання перцю чорного меленого, біологічно активної водоростевої добавки, цибулі ріпчастої, печериць та подрібненого котлетного м'яса, після перемішування фарш шприцюють у целофанову оболонку, охолоджують до температури 3-5 °C або заморожують до досягнення температури в центрі батона -17…-19 °C, причому під час перемішування додають як жировий компонент емульсійну систему з гідролізатом колагену риби на основі соняшникової олії і жиру свинячого, відварну протерту квасолю і січену зелень, яйця курячі або меланж, а як біологічну добавку додають порошок рослинного гідробіонта цистозіри і ламінарії або зостери і ряски малої. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13278 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
119205.pdf | 173.15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.